Pasta & skinksås


Tid: ca 15-20 min

 

2 portioner


Ingredienser:

200g rökt skinka
1 dl gröna ärtor
2 dl lätt créme fraiche
1 hönsbuljongstärning
sant och peppar
200 g fullkornspasta
1 dl mjölk

 

Gör såhär:
1. Börja med att koka upp vattnet.
2. Skär upp skinkan i mindre bitar.
3. När vattnet kokar häller du i pastan.
4. Stek upp skinkan i margarin eller olja.
5. Häll i creme fraichen och mjölken i stekpannan.
6. Häll i buljongen rör tills den smält
7. Häll i ärtorna
8. Krydda med peppar och salt
9. Servera

 

ca 16 kr per portion


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0