Fisk i ugn

Ca 45 minuter

3 portioner


Ingredienser:
1 fiskblock (torsk)
1 msk senap
1 dl tomatpuré
1 tomat
½ lök
1 citron
1 crème fraiche (med smak om man vill)
1 dl riven ost
750 g potatis


Gör såhär:
1. Sätt på ugnen på 200 grader.
2. Skala potatisen och häll dem i en kastrull. Häll i vatten så att nivån täcker potatisen och lite till.
3. Lägg i fiskblocket i en ugnsfast form, blanda senap och tomatpuré och pensla på.
4. Skiva tomaten, löken och citronen och lägg på fiskblocket.
5. Klicka sedan på creme fraiche över hela fisken. Strö därefter på osten.
6. Stoppa in fisken i ugnen och låt den stå i 30 minuter. Sätt på plattan till potatisarna, låt vattnet koka upp och sänk därefter temperaturen. Låt potatisen koka i 20-30 minuter beroende på storlek och sort. Känn efter med en potatissticka ifall potatisen är färdig.
7. Lägg upp maten på en tallrik och servera gärna med sallad.


2o kr per portion.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0