Fisk med dillsås och potatis
35 min
4 portioner
Ingredienser:
1 torskblock
5 dl grädde
1 fiskbuljong
1 knippe dill
2 msk Maizena
Ca 12-15 medelstora potatisar
Gör såhär:
1. Sätt på ugnen på 225 grader.
2. Skala potatisen, lägg dem i en kastrull och koka upp.
3. Skär fiskblocket i skivor och lägg dem i en ugnsfast form.
4. Blanda grädden och Maizenan i en bunke och häll sedan över det över fisken.
5. Smula fiskbuljongen över fisken.
6. Klipp dillen i mindre bitar och strö detta över fisken.
7. Ställ in fisken i ugnen och låt stå i 20-25 minuter.
8. Känn om potatisen är klar med en sticka, häll i så fall ur vattnet.
9. Ta ut fisken ur ugnen och servera tillsammans med potatisen.
Ca 18 kr per portion
Kommentarer
Trackback